Kevättä 2019

Kevään puutarhatouhut ovat alkaneet ja pieniä taimia jo ruukuissa vihertää. Tänä kesänä aamiais/ruokapöydässä tarjoillaan mm. kymmentä erilaista tomaattia sekä vihermehuja. Kesän odotukseen liittyy myös aittamajoittujien odotus. Muutamia varauksia on jo loppukesälle tehty. Huomioithan JaananPihan edullisen aittamajoittumisen esimerkiksi sukujuhliesi yhteydessä. Kuutostieltä on vain vajaa 4 kilometrin poikkeama Pihalle. Pihasaunan rakentaminen on tarkoitus aloittaa heti lumien sulettua, joten ainakin osa majoittujista pääsee kesäkaudella uuteen saunaamme kylpemään.

Lampaat ovat lisääntyneet vuosi sitten viidellä karitsalla, joten laumassamme on tällä hetkellä kolme pässiä ja viisi uuhta. Lampaiden villoista olen kevättalven aikana tehnyt Puotiin mm. kissojen lelupalloja ja makuualustoja, istuinalustoja retkille, kotitonttuja, seinätekstiilejä. Tulossa on myös uusia betonitekeleitä.