Vuosi 2021

Uudelle alkaneelle vuodelle toivottaa JaananPihan väki oikein reipasta ja vastuullista toimintaa!

JaananPihalla tapahtuu uudistuksia mm. Kesäolohuone alkaa valmistua.. Maalipintoja vielä viimeistellään keväämmällä kunhan pakkasista päästään. Pihasauna lämpeni viime kesän aittamajoittujille monena iltana.

Aktiviteettipuolella tulee yksi uusi palvelu kevään korvalla mutta siitä myöhemmin sitten lisää 🙂

Korona- aika teki meidän pihalla sen, että ihmiset löysyivät näihin väljiin maisemiin yöpymään ja lomailemaan. Vieraita oli ihan lähikunnista sekä toisaalta taas aivan toiselta puolelta Suomea. Ihmiset olivat iloisella retkeilymieleellä liikkeellä.

Puutarhapuolella palveluissa uudistusta sen verran, että tänä vuonna teen ainoastaan pihaneuvontakäyntejä, en piirrettyjä suunnitelmia. Omenapuiden leikkausaikoja voi varailla keväälle. Koronasta huolimatta ulkona voi huoletta puuhastella.

Tapaamisiin Pihalla ja Puutarhoissa!